Νεα Μακρη Φωτια / Uv9sprcdre7lem / Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Se Yfesh H Fwtia Sth Nea Makrh Ypopsies Gia Emprhsmo Upd Skai
Se Yfesh H Fwtia Sth Nea Makrh Ypopsies Gia Emprhsmo Upd Skai from www.skai.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά .

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά .

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Fwtia Sth Nea Makrh Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sth Nea Makrh Enisxy8hkan Oi Pyrosbestikes Dynameis Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Fwyfjcfrp6zzbm
Fwyfjcfrp6zzbm from www.ethnos.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Νεα Μακρη Φωτια / Uv9sprcdre7lem / Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.